• Τελευταία Νέα

 • Αρχείο

 • Νέα

  Δωροεπιταγή Χριστουγέννων 2014!!!

  Κάντε ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΝΙΑ ΔΩΡΑ και σκορπίστε τη χαρά στους αγαπημένους σας!!! Επιλέξτε ανάμεσα σε : baby swimming- Αqua fitness- Υδρογυμναστική εγκύων- Χορό και κυκλική γυμναστική- Παιδική κολύμβηση- Δημιουργική απασχόληση- Παιδικό σταθμό!!! Προμηθευτείτε τις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ μας από τη γραμματεία ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 170 ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ (τηλ. 2130312049) Ας μη χάνουνε λεπτό διασκέδασης ούτε οι αγαπημένοι σας!

   

  Διαφάνεια1

  Διαβάστε περισσότερα ...

  Εγκαίνια Παιδικού Σταθμού Μπουρμπουλήθρες!

  Σας περιμένουμε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 5:30μμ στο πάρτυ μας για τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού Μπουρμπουλήθρες και τα γενέθλια του Αριστοτέλη! Να είστε όλοι εκεί για ατελείωτο παιχνίδι!
  (more…)

  Διαβάστε περισσότερα ...

  Άνοιξαν τα σχολεία!

  Πάντα ξεκινάμε με την γνωριμία μας μέσα από κινητικά παιχνίδια που απαιτούν τη συνεργασία.

  Οι δράσεις και οι ασκήσεις που θυμίζουν τη ζωή στο σπίτι ή έχουν να κάνουν με την οργάνωση της κοινής μας ζωής στο σχολείο βοηθούν την ομαλή μετάβαση από την σπιτική καθημερινότητα στην οργανωμένη ζωή.

  Κινητικές ασκήσεις συνοδεύουν όλες τις δράσεις. Καλλιεργούν την μεγάλη και την μικρή κινητικότητα, την ικανότητα συντονισμού των μελών του σώματος και την τοποθέτηση του σώματος σε σχέση με το εκάστοτε έργο. Καλλιεργούν την ισορροπία, τη χάρη και τον συντονισμό μυαλού και κίνησης.

  (more…)

  Διαβάστε περισσότερα ...